Martijntje Cornelia

Candy Floss Artist Martine Poot

Martine Poot was er samen met Annemei Kalden van Bag To The Future vroeg bij. Samen op zoek naar een ruimte waar zij hun bedrijf konden voortzetten. Samen begonnen zij in een kleine ruimte, maar inmiddels hebben zij beide hun eigen atelier, waar zij hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Sieraden en kunstobjecten van suikerspin? Ook wij waren verrast de eerste keer dat we het hoorden. Martine maakt de meest magische en unieke voorwerpen van jawel echt, suikerspin. Prachtige, sprookjesachtige vormen in alle kleuren. En daarnaast haar eigen sieradenlijn.

Meer weten? Neem een kijkje op haar website: Martijntje Cornelia

Bag To The Future

Annemei Kalden jaagt haar dromen achterna

Toen zij opeens een echte Hermés tas scoorde op een Brocante voor een prikkie, kon Annemei Kalden haar droom om een eigen label op te zetten verwezenlijken. Met een echte industriele naaimachine op zak, een grote passie voor leren tassen en een dosis vol doorzettingsvermogen is het tijd voor de next step.

Waar Bag To The Future toen meer een hobby leek, is zij nu een professioneel tassenmerk. Hoge kwaliteit leersoorten tovert zij om tot stoere, leren tassen. En het leuke is, je kan je leren tas zelf aanpassen aan jouw wensen, hoe cool!

Handmade tassen & vintage items

Haar passie voor vintage tassen is niet verdwenen en ook daarom verkoopt zij nog steeds de leukste vintage tassen in allerlei vormen en maten. Echte eye-catchers!

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Bag To The Future of wil je een van deze gave tassen scoren? Bekijk hier de website: Bag To The Future